Kontakt & kommunikation|in English

På gång i Nämdö skärgård

Här hittar du aktiviteter, evenemang och sådant som är bra att ha koll på för dig som bor och vistas i Nämdö skärgård. Du kan även läsa senaste numret av Nämdö Nu och vårt nyhetsbrev.

Kommande aktiviteter och evenemang

Filtrera listan


Sök till exempel på Damlaget, Pubkväll eller Nämdödagen för att snabbt hitta en aktivitet som du letar efter.

Inget evenemang hittades!
Dessa aktiviteter anordnas i hembygdsföreningens regi. Från pubkvällar och soppmiddagar till biokvällar och vandringar.
Inget evenemang hittades!
Här visas evenemang från Nämdö skärgård som anordnas av någon annan än hembygdsföreningen.
Inget evenemang hittades!
Här visas sådant som kan vara bra att ha koll på för dig som vistas i Nämdö Skärgård.
Inget evenemang hittades!

Följ oss på Facebook

För att få de allra senaste nyheterna om våra aktiviteter och evenemang rekommenderar vi att du håller koll på vår Facebooksida
Ladda ner och läs senaste numret av Nämdö Nu Nämdö Nu håller dig uppdaterad om det mesta som händer i Nämdö skärgård. Letar du efter ett äldre nummer? Titta i arkivet över tidigare nummer av Nämdö Nu. Läs senaste numret Nämdö Hembygdsförenings nyhetsbrev Nyhetsbrevet ges ut kontinuerligt men inte enligt ett strikt schema. Vill du bidra med något i nyhetsbrevet? Hör av dig på info@namdohbf.se. Ange din e-postadress nedan om du vill prenumerera på kommande nyhetsbrev. Om du redan är medlem får du automatiskt vårt nyhetsbrev och behöver inte ange din e-post här.

Du kommer att behöva bekräfta din e-postadress. Kontrollera din skräppost om du inte ser något e-postmeddelande från Nämdö Hembygdsförening i din inkorg.